0118 – 637018 ko@grotergeheel.nl

Balans Goes

N

Balans

N

Rust

N

Herstel

Uw lichaam weer in balans krijgen in de regio Middelburg en Goes? Neem dan eens een kijkje bij GroterGeheel, praktijk voor bewustwording en balans. De behandeling die ik toepas, werkt via de hersenen. Wanneer de hersenen beter gaan werken en een groter geheel vormen, dan volgen lichaam en geest vanzelf. Zo komt u weer in balans bij onze praktijk in de regio Goes en Middelburg. Hierbij neem ik de tijd voor u en kijken we wat voor u de beste behandeling is.

Weer terug in balans binnen onze praktijk in de regio Goes en Middelburg

De behandeling die gegeven wordt ter bevordering van uw balans is niet symptoomgericht. Dit is één van de redenen dat dit traject bij de meest uiteenlopende klachten toegepast kan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een burn-out.

De klachten van een burn-out kunnen tevens verlicht worden door het gebruik van de Chi Machine. In onze praktijk in de regio Middelburg en Goes zijn er meerdere mogelijkheden om in balans te komen.

Hoe werkt een balansbehandeling?

Door een opwaartse beweging met het hoofd wordt er een patroononderbreking gecreëerd in de hersenen. Binnen de praktijk in de regio Goes en Middelburg wordt er dan gezorgd dat uw hersenhelften weer in balans komen. Dit geeft een kalmer en evenwichtiger basisniveau in de hersenen. Verder is het belangrijk om te weten dat er hierbij geen wervels gemanipuleerd of gekraakt worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van GroterGeheel?

Bent u benieuwd naar de manieren die GroterGeheel heeft ontwikkeld ter bevordering van het in balans krijgen van uw lichaam binnen zijn praktijk in de regio Goes en Middelburg? Dan kunt u altijd een email sturen naar ko@grotergeheel.nl of bellen naar 0118-637018. Ik adviseer u graag over de behandelingen en wat ik voor u kan betekenen.

Benieuwd naar de balansbehandeling?

Maak een afspraak!

Ko de Rooij
Westmede 41
4337 AK Middelburg
0118 – 637018
ko@grotergeheel.nl

KvK: 20135830
BTW: NL1494.25.168.B01