0118 – 637018 ko@grotergeheel.nl

Bij welke klachten?

De balansbehandeling werkt niet symptoomgericht en er zijn geen contra-indicaties bekend. Daardoor kan het proces worden toegepast bij de meest uiteenlopende klachten, maar bijvoorbeeld ook bij revalidatie, het optimaliseren van trainingen van atleten, het verbeteren van schoolprestaties van kinderen, of het begeleiden van de zwangerschap. Het belangrijkste is echter dat de balansbehandeling je dichter bij jezelf brengt, naar een innerlijke basis van meer eenheid, in lijn met een Groter Geheel.

Correctie en herstel

voor en na de balansbehandelingAls je uit balans bent, heb je voortdurend teveel spanning in je lijf en wordt je denken en handelen gekleurd door de innerlijke conflicten die aan die spanning ten grondslag liggen. Je bent niet echt jezelf. Je overleeft meer dan dat je leeft, problemen stapelen zich op en al gauw kom je in een neerwaartse spiraal terecht.

Met de balansbehandeling kan dit patroon doorbroken worden, met direct waarneembare en vaak indrukwekkende resultaten, maar dat is pas het begin van de weg naar herstel. Balans moet de nieuwe norm worden en de opgestapelde problemen, vaak ten gevolge van jarenlange onbalans, moeten worden opgeruimd.

De persoonlijke ervaring en specifieke uitwerking van de balansbehandeling is voor iedereen anders, maar het is te verwachten dat er ook af en toe periodes zullen zijn waarin je lichamelijk en/of geestelijk door een correctieproces heengaat. Hierbij kunnen bestaande klachten soms eerst verergeren voordat er verbetering optreedt, of er ontstaan tijdelijk nieuwe symptomen, maar het gebeurt ook vaak dat oude klachten en symptomen even opnieuw en in omgekeerde volgorde de revue passeren als ze nog niet volledig zijn geheeld. Het behandeltraject wordt in overleg steeds zo goed mogelijk hierop afgestemd.

Benieuwd naar de balansbehandeling?

Maak een afspraak!

Ko de Rooij
Westmede 41
4337 AK Middelburg
0118 – 637018
ko@grotergeheel.nl

KvK: 20135830
BTW: NL1494.25.168.B01