0118 – 637018 ko@grotergeheel.nl

Chi machine te koop

N

Balans

N

Rust

N

Herstel

Op zoek naar een Chi vitalizer machine die te koop is in Zeeland? Zoek dan niet verder en neem contact op met GroterGeheel. GroterGeheel biedt verschillende mogelijkheden aan ten behoeve van een betere innerlijke balans. Samen wordt er gekeken wat voor u de beste behandeling is en welke frequentie het beste bij u past.

Hoe werkt de Chi vitalizer machine die wij te koop hebben?

Een Chi machine brengt het lichaam via de enkels in een wiegende beweging, waarmee u beetje bij beetje de spanning uit uw lichaam los kunt laten. Deze machine is te koop in de praktijk in Zeeland. De Chi vitalizer machine kunt u eerst uitproberen in de praktijk van GroterGeheel in Zeeland. Zo weet u of deze specifieke machine voor u van toepassing kan zijn om uw innerlijke rust te vinden. Enkele voordelen van de Chi vitalizer machine die te koop is binnen onze praktijk in Zeeland zijn onder andere:

  • Verminderen van rug- en nekklachten;
  • Een betere bloed- en lymfecirculatie;
  • Balancering van de chakra’s en een versterkte verticale energiestroom;
  • Stimulering van de stofwisseling.

Natuurlijk zijn er nog talloze extra voordelen van de Chi machine. Deze zijn dan ook te vinden in de extra informatie over het specifieke apparaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden met betrekking tot de Chi vitalizer machine die te koop is in de praktijk in Zeeland? Dan kunt u mij bereiken via het volgende telefoonnummer: 0118-637018. Ik sta u graag te woord en help u graag met uw vragen en problemen. U bent natuurlijk ook welkom binnen de praktijk aan de Westmede 41 in Middelburg.

Benieuwd naar de balansbehandeling?

Maak een afspraak!

Ko de Rooij
Westmede 41
4337 AK Middelburg
0118 – 637018
ko@grotergeheel.nl

KvK: 20135830
BTW: NL1494.25.168.B01