0118 – 637018 ko@grotergeheel.nl

Overspannen behandeling Zeeland

N

Balans

N

Rust

N

Herstel

Ben je overspannen, ga dan voor een behandeling naar GroterGeheel in Zeeland, een praktijk voor bewustwording en balans. Als je overspannen bent, is je lichaam uit balans. Door jaren van onbalans kun je uiteindelijk overspannen raken. Je lichaam heeft dan voortdurend teveel spanning en je denken en handelen wordt gekleurd door de innerlijke conflicten die daarmee te maken hebben. Op deze manier ben je niet meer jezelf. Je bent overspannen, maar een behandeling bij GroterGeheel in Zeeland kan je helpen jezelf weer te hervinden.

Overspannen: ga voor een behandeling naar GroterGeheel in Zeeland

Als je overspannen bent, kun je voor een behandeling naar GroterGeheel in Zeeland gaan. Je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. GroterGeheel kan je een balansbehandeling aanbieden met directe resultaten. Hierbij wordt met het hoofd een speciale opwaartse beweging gemaakt waardoor er een patroononderbreking in de hersenen ontstaat. Deze patroononderbreking zorgt ervoor dat de hersenhelften terugkeren naar een evenwichtiger basisniveau en meer als eenheid functioneren. Hierdoor nemen de spanningen in je lichaam af.

Resultaten van een balansbehandeling

Ben je overspannen en heb je een balansbehandeling laten doen bij GroterGeheel in Zeeland, dan kunnen je gedachten weer tot rust komen en innerlijke conflicten makkelijker oplossen. Zo ontstaat meer innerlijke vrede en harmonie. Benieuwd of deze behandeling ook voor jou kan werken? Neem dan voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op door te bellen naar 0118-637018.

Benieuwd naar de balansbehandeling?

Maak een afspraak!

Ko de Rooij
Westmede 41
4337 AK Middelburg
0118 – 637018
ko@grotergeheel.nl

KvK: 20135830
BTW: NL1494.25.168.B01